Nordisk surf- och outdoorkultur

 

Vi är på väg nånstans. Alltid.

I staden finns puls. På landet finns lugn. Vi vill bryta oss loss. Bryta mönster. Vi vill inte välja. Vi vill ha allt. Balansen - obalansen. Energin.

   Kontrastförhållandet mellan staden och landet är det som driver oss. Det är vår energi som genomsyrar allt vi gör. Det är vår gravitation. Energin bottnar i vår nordiska glöd. Denna glöd är vår transformator och ditt färdmedel i din resa. Glöden förvandlar vardag till äventyr. Tvivel till övertygelse. Den förvandlar tanke till handling.

Följ med - det blir kul.

 

Storyn bakom 6/5/4

Med ambitionen att vara en mötesplats för likasinnade öppnade vi dörrarna till vår hörna i SoFo, Södermalm 2009. Vi är surfare, vandrare, klubbare, restaurangare, hojjare, fikare, älskare, polare. Och detta har alltid stått i centrum i allt vi gjort. Här finner du friheten i att inte behöva välja - du får allt. Kläder, klockor, tält, termosar. Surf-snack och ekologiskt kaffe i vårt café. Citypuls och skogsäventyr. 
   Vi hyllar den nordiska tropiken och dig som vill uppleva den. Namnet 6/5/4 står för just det - tjockleken på våtdräkter ideala för surf i Sveriges uppfriskande vatten.

"Bada i havet

åk på roadtrip

räkna stjärnorna

hitta kärlek

lev fri"

Äventyret

Vi inspireras av det ställe vi tenderar att vilja fly från varje helg, för det skapar kontraster. Det motiverar oss att göra det mesta av vår tid i vardagen såväl som på helgerna. Förutom att bara sälja produkterna som gör det möjligt för dig, har vi gjort det till vår sak att se till att äventyren blir av. Genuin rastlöshet och viljan att leva på livets hela spektra födde idén till våra expeditioner. Hittills: Alaska, Island, Norge. Näst på tur: you tell us.
  

 

Butiker

I våra butiker hittar du allt för svensk vågsurf, smarrigt kaffe, noga utvalda varumärken för en gedigen stil, bra kvalitet och gott häng. Mitt i hjärtat av SoFo ligger 6/5/4 i sitt alldeles egna hörn, och i Visby huserar vi på H10, en central pärla innanför ringmuren.
Sväng förbi - det blir kul!

 

Stockholm

Se mer

Visby

Se mer