Din varukorg

Inga varor... Ännu...

Summa:

0 kr

Betalsätt

- Klarna Checkout
Vi är anslutna till Klarna Checkout som är ledande innom betaltjänster i Norden. Genom Klarna Checkout erbjuds du olika betalsätt efter att du har bekräftat ditt köp i kassan. De betalsätt som erbjuds är anpassade efter just dig. Faktura är förvalt men du kan givetvis ändra betalsätt till något som passar dig som tillexempel kortbetalning eller direktbetalning via bank. Alla betalsätt är 100 % säkra och informationen du anger delas inte ut till tredje part. Klicka här för fulständiga vilkor från Klarna Checkout.

- Faktura / Klarna
Via Klarna Faktura är betaltiden 14 dagar men du kan även välja alternativet Klarna Konto som är ett betalsätt där du väljer hur mycket du vill betala varje månad. För att kunna välja Klarna faktura som betalsätt så måste dock vissa krav vara uppfyllda. Du ska vara över 18 år utan betalningsanmärkningar och din adress måste vara densamma som den du är folkbokförd på. Du får heller inte ha obetalda krav från Klarna. När ni slutför köpet och ni valt detta betalningsalternativ godkänner ni en förenklad kreditprövning av Klarna som då kontrollerar att ni uppfyller kraven. Fakturan skickas ut via email samtidigt som vi skickar ut ordern. Om betalningen blir försenad skickar Klarna ut en påminnelse och tar då ut en påminnelseavgift för att täcka kostnaderna. Det är helt räntefritt att betala via Klarna förutsatt att du betalar fakturan innan 14 dagar.

- Postförskott via DHL
Du kan även välja alternativet postförskott via DHL. Då betalar du först när du hämtar ut ditt paket på ditt DHL-utlämningsställe. Väljer du detta betalsätt kan du endast betala kontant eller med kort.

 

Leverans

- Innom Sverige
Leverans innom Sverige sker via DHL och tar mellan 3 - 5 dagar. Det är fraktfritt vid order över 1000 kr annars kostar det 29 kr i frakt. Vid ordertillfället får du ett bekräftelsemail med information om din order och betalsättet du valt. När vi behandlat din order och DHL har hämtat upp ditt paket så skickar vi ut ett till mail som meddelar dig att din order är skickad. Har du angivit ditt mobilnummer så får du sedan ett SMS med en avi när paketet är klart att hämtas ut. Har du inte angett ett mobilnummer så får du i stället en avi mailad till dig. Var noga med att skriva in rätt telefonummer och e-mailadress så din avi kommer rätt!

- Innom EU
All leverans innom EU sker med DHL och tar mellan 4 - 8 dagar. Frakten kostar 150 kr. Om du vill ha ditt paket skickat till Norge eller Schweiz så handlar du momsfritt. Momsen betalar du i stället när du hämtar ut din vara. Eventuella tullavgifter betalas av kunden.

- I resten av världen
Till resterande länder, så som USA och Australien sker frakten med Posten. Frakten kostar 240 kr. Eventuella tullavgifter betalas av kunden.

- Ej upphämtade paket
Ej upphämtade paket skickas automatiskt tillbaka till oss. En administrationsavgift, inklusive fraktkostnader, på 200 kr debiteras då. Använder du kortbetalning som betalalternativ så för vi tillbaka kostnaden för produkten minus 200 kr till ditt konto. Använder du Klarna  som betalalternativ så ändrar vi beloppet på fakturan på samma sätt plus klarnas egna administrationsavgift.

 

Byten och returer

-  Byte

Bytesrätten är normalt 14 dagar men i november och december sträcker sig bytesrätten t.o.m 15:e januari.

Önskar du byta en eller alla produkter i din order så går detta självklart bra! Meddela oss så fort som möjligt till vilken storlek eller vara du vill byta till så vi kan lägga undan den till dig. Du får då en returfraktsedel mailad tillbaka till dig som du använder för att skicka tillbaka din vara. Fyll sedan i retursedeln som du fått med i ordern där du beskriver ditt ärende. Lämna sedan in ditt paket på valfritt DHL Servicepoint (tillexempel där du hämtade ut ditt paket). Så fort vi fått tillbaka ditt paket så skickar vi ut rätt vara till dig. Vi bjuder på ditt första byta så ingen extra kostnad tillkommer, OBS gäller ej för REA-varor eller beställningsvaror. 

-  Retur
Du har alltid 14 dagars full returrätt från dagen du hämtat ut din order. Detta gäller även vid REA-varor. Du får då
tillbaka hela ditt belopp för varan minus fraktkostnader och eventuella administrationskostnader.

Önskar du returnera delar eller hela din order så skickar du varan till oss på adress: butik 6/5/4, Nytorgsgstan 27, 116 40 i Stockholm. Fyll i retursedeln som du fått med i ordern där du beskriver ditt ärende. Så fort vi mottagit din retur så krediterar vi dig beloppet för varan.

-  Defekt vara/ Felskickad vara
Alla varor kontrolleras av oss innan det skickas iväg, men om din vara ändå är defekt, eller att vi har skickat fel, sker returen på vår bekostnad. Kontakta då oss på [email protected] så e-mailar vi en returfraktsedel som du skriver ut och fäster på ditt paket. Lämna sedan in ditt paket på närmaste DHL Servicepoint (tillexempel där du hämtade ut ditt paket). Glöm inte att kryssa i om du vill ha en ny vara eller om du vill ha pengarna tillbaka. 

 

Instagram

Håll koll på allt roligt som händer i butiken.