6/5/4 BOARD SWAP

6/5/4 Board Swap

Board Swap

Om det på något sätt gått någon obemärkt förbi så tar vi det igen: Vi på 6/5/4 älskar surf. Det är vår passion och vi vill dela den med alla. För oss är surf, och framför allt nordisk sådan, det viktigaste vi har och vi vill bidra till att bygga den gemenskap som omger vad som rent objektivt är världens bästa livsstil. Därför skapade vi det som har kommit att bli en årlig tradition, våra Board Swap-event. En naturlig mötesplats för Sveriges alla surfare och en möjlighet för oss att träffa dem som delar vårt största intresse.

Upplägget är enkelt: Köp, sälj eller byt din surfbräda. Vi tar hand om allt från exponering till försäljning. Vi tar ingen procent, ingen andel av vinsten. Vi vill inte ha någonting i utbyte annat än att få möjligheten att sprida good vibes och surfens gospel.

Det finstilta

Information

För att sälja din bräda, våtdräkt eller annan surfrelaterad pryl är allt du behöver göra maila oss på butik@654.se eller visby@654.se med namn, telefonnummer, vad du vill sälja och till vilket pris. Vi tar sedan emot dina varor i butiken under en vecka innan eventet fram tills samma morgon som evenemanget äger rum. Tillsammans med dina varor får du även bifoga en beskrivning av vad du säljer. Eventuella dings och reparationer på din bräda, hur mycket våtdräkten använts eller annan relevant information som kan vara bra för oss att veta angående din produkt. Det underlättar för oss när vi ska sälja dina varor om du själv inte kan vara på plats. Om varan inte säljs behåller vi den i tryggt förvar i butiken i upp till en vecka efter eventet så du kan komma och plocka upp din osålda pryl.

Under eventet ställer vi ut din bräda och säljer den åt dig. Det enda vi ber om är att du är tillgänglig via telefon i fall att vi skulle behöva nå dig.

Vill du sälja under Board Swap och inte bor i Stockholm/Visby men har vägarna förbi kan vi ta emot dina varor tidigare och vid överenskommelse med butikspersonalen även förvara eventuellt osålda produkter under en längre period.

Försäljningen sker via swish direkt mellan köpare och säljare och vi kommer under eventet inte ta emot kontanter eller andra former av betalning.

Q&A

Q&A

Vad får jag sälja under en Board Swap?
- Vi tar emot surfbrädor, våtdräkter och andra surfrelaterade prylar. Vi har begränsat med plats och tar därför inte emot andra typer av utrustning eller varor. Är du osäker på om den vara du vill sälja kan anses vara surfrelaterad kan du maila oss på butik@654.se eller visby@654.se så hjälper vi dig med en bedömning. Enkelt kan man säga att surfbrädor tar vi emot men inte wakeboards. En skateboard platsar inte men en surfskate funkar fint.

I vilket skick får mina prylar vara?
- Vi sätter en standard på basnivå: Helt, rent och funktionsdugligt.

Vad tar ni för priser?
- Priset sätts av säljaren och är prutat och klart. Vi står inte för eventuella förhandlingar utan det sker direkt mellan köpare och säljare.

Har jag någon ångerrätt?
- I korta drag: Nej. Om du ångrar ditt köp, vill ha tillbaka något du har sålt eller är missnöjd med en vara så löses eventuella tvister privat mellan köpare och säljare. 6/5/4 tillhandahåller varken returer eller reklamationer av varor som säljs under Board Swap.

Har ni ytterligare frågor kan ni kontakta oss på butik@654.se alternativ svänga förbi butiken och snacka med oss direkt.