KONTAKT:

 

6/5/4

Nytorgsgatan 27

116 40 Stockholm

+46 8 6404654

[email protected]

ÖPPETTIDER:

 

Vardagar 11.00 - 18.30

Lördag 11.00 - 18.00

Söndag 12.00 - 17.00

 

 

 

6/5/4 har sitt ursprung i livstilsbutiken i SoFo på Södermalm i Stockholm. Butiken speglar 6/5/4’s kärlek för svensk vågsurf, gott kaffe, gedigen stil, bra kvalitet och resandet kring vår svenska kust. I butiken hittar du, förutom den mysiga café-delen där vi serverar ekologiska espressos och açai-bowls, våtdräkter och surfbrädor, kläder och accessoarer, böcker och tidningar, tält och termosar mm. Allt för både dam och herr förstås.

 

Vi jobbar bara med noga utvalda märken. Några av våra största varumärken är; Scotch & Soda, Masion Scotch, NN07, American Vintage, Samsøe Samsøe, Human Scales, Patagonia, Bellroy, Monokel, Deus ex Machina m.m. Bland de nyaste och lite mindre märkena hittar du Saturdays, New York-baserat klädmärke, och Finisterre, ett brittiskt klädmärke – båda med en passion för surf, stil och hållbar kvalité.

 

    

 

6/5/4 Store

Butiken förkroppsligar allt det som märket 6/5/4 står för; kärleken till svensk vågsurf, gott kaffe, gedigen stil, bra kvalitet och resandet kring vår svenska kust.

VARUMÄRKET 6/5/4

I takt med att butiken 6/5/4 växer och utvecklas, så utökas även vårat egen-designade märke 6/5/4. Vi har bl.a. väskor, emaljkoppar, surfbrädan ”Kotten”, och den senaste nykomlingen – en vattenflaska som är gjord tillsammans med Mizu. Det här är bara början, mycket mer roligt kommer komma under 2016, så håll utkik!

6/5/4 Surf

Vi på 6/5/4 och många av våra stammisar är hängivna surfare. Så fort stormen blåser upp syns vi på Torö Stenstrand utanför Stockholm eller så är vi borta på resande fot, sökandes efter den perfekta vågen! Vår egen surfbräda "Kotten" är vår hyllning till det svenska kallvatten-surfet och i butiken hittar du de tillbehör du behöver för att kunna ge dig ut bland vågorna samma dag.

6/5/4 Motors

Är det något som går hand i hand med surf så är det motorcyklar. 6/5/4 gillar motorcyklar så mycket att det startades ett systerföretag som bygger café racers, scramblers och street trackers på beställning under namnet 6/5/4 Motors. Har du också drömmar om en helt egen motorcykel och vill veta mer, klicka på länken nedan!
654motors.com

Instagram

Håll koll på allt roligt som händer i butiken.